DIGITAL SIGNAGE Show “Create the digital experience!”
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
DIGITAL SIGNAGE Show

Industria digital signage va fi promovata de DSO, cea mai noua organizatie europeana

DIGITAL SIGNAGE Show Digital Signage Organisation (DSO) este cea mai noua organizatie infiintata de un grup de specialisti din domeniu, cu scopul promovarii industriei europene de digital signage si a bunelor practici.
DIGITAL SIGNAGE Show
Organizatia va avea sediul la Londra si va fi condusa de Simon Jackson (foto), vicepresedinte NEC Display Solutions pe zona EMEA si fost presedinte al Federatiei Europene Digital Signage (DSF-E).

DIGITAL SIGNAGE Show
Prima reuniune a membrilor DSO (la care poate participa oricine) va avea loc pe 7 februarie, la ISE Amsterdam – ora 16:00, sala F002, unde vor fi discutate planurile si viziunea organizatiei.

Daca nu ajungi la ISE, te invitam intre 9 si 12 octombrie sa participi alaturi de liderii industriei la DIGITAL SIGNAGE Show, expozitia sud-est europeana dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive.

DIGITAL SIGNAGE Show DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri DIGITAL SIGNAGE Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.