DIGITAL SIGNAGE Show “Create the digital experience!”
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
DIGITAL SIGNAGE Show

GBC ofera cele mai bune solutii audio-video integrate pentru mediul corporate

DIGITAL SIGNAGE Show

Inovatie, user friendly, standardizare, servicii integrate, abordare globala cu localizare specifica sunt cuvintele cheie in relatia cu mediul corporate, care se regasesc in fiecare referinta din cei peste 15 ani de experienta GBC in Romania.

DIGITAL SIGNAGE Show GBC, unul dintre cei mai performanti distribuitori si integratori Audio-Video in Romania si pionier in inovatia AV, ofera solutii personalizate de corporate digital signage, sali de conferinta si videoconferinta huddle rooms, room booking systems si hotel desking, integrare si control, automatizari si BMS, integrare IT. Compania are un grad ridicat de specializare asigurand servicii de concept design, proiectare avizata, instalare si integrare, mentenanta si service.

DIGITAL SIGNAGE Show

Who is GBC?

Our vision is to make a difference in the way people work, communicate and collaborate by bringing state of the art technology into clean, clear and simple to use design.

DIGITAL SIGNAGE Show

Ai un business sau clienti care au nevoie de astfel de solutii? Inscrie-te acum la expozitia sud-est europeana dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!

Participa intre 9 si 12 octombrie la DIGITAL SIGNAGE Show, pavilion B1, Romexpo, Bucuresti!
DIGITAL SIGNAGE Show
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri DIGITAL SIGNAGE Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.