DIGITAL SIGNAGE Show “Create the digital experience!”
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
DIGITAL SIGNAGE Show
DIGITAL SIGNAGE Show

Dispozitive si SOLUTII LED INOVATOARE pentru industria de publicitate, doar la DIGITAL SIGNAGE Show

Solutiile inteligente sunt deja parte integranta a vietii noastre, de la cel mai comun smartphone, pana la televiziunea digitala, transportul si chiar orasul inteligent. Ca o consecinta, si afisajele inteligente cu LED sunt in plina dezvoltare.

In acest context, P10 LED, furnizor de servicii integrate pentru industria afisajelor cu LED, ofera solutii la cheie pentru urmatoarele aplicatii care utilizeaza afisaje cu LED:

DIGITAL SIGNAGE Show
P10 LED produce o gama completa de afisaje cu LED: sisteme de afisaj LED industriale, afisaje programabile de exterior monocolor si full color, ecrane LED, sisteme de afisaj preturi statii carburanti, cruci cu LED pentru farmacii, solutii custom cu afisaje LED etc.

DIGITAL SIGNAGE Show

Ai un business sau clienti care au nevoie de astfel de solutii? Inscrie-te acum la expozitia sud-est europeana dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!

Participa intre 9 si 12 octombrie la DIGITAL SIGNAGE Show, pavilion B1, Romexpo, Bucuresti!
DIGITAL SIGNAGE Show
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri DIGITAL SIGNAGE Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.