DIGITAL SIGNAGE Show “Create the digital experience!”
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
DIGITAL SIGNAGE Show
DIGITAL SIGNAGE Show

Bidooh aduce in premiera la DIGITAL SIGNAGE Show conceptul de panou digital cu recunoastere faciala, bazat pe tehnologie blockchain – asa-numitele “Panouri Digitale Descentralizate”.

Platforma de publicitate inteligenta si automatizata poate fi conectata la o retea globala de panouri digitale, oferind servicii orientate si personalizate in functie de individ, vestimentatie si accesorizare personala.

DIGITAL SIGNAGE Show

Aplicatia Bidooh (construita in cloud) utilizeaza algoritmi de detectie a persoanelor (clientilor) care recunosc aspectul facial si ofera date compatibile cu normele GDPR. Tehnologia revolutionara reprezinta cea mai rentabila solutie la ora actuala, pentru marketing si analize statistice.

La ora actuala, aplicatia ruleaza pe mai mult de 18.500 de panouri digitale din Marea Britanie, Coreea de Sud, Republica Ceha si Balcani, California si Africa de Sud.

In Romania exista o retea de peste 1000 de panouri digitale descentralizate.

Intra si tu in retea!

Participa intre 9 si 12 octombrie la DIGITAL SIGNAGE Show (pavilion B1, Romexpo, Bucuresti), expozitia sud-est europeana dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!
DIGITAL SIGNAGE Show
DIGITAL SIGNAGE Show
Parteneri DIGITAL SIGNAGE Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.